085-3030301

Welkom op Ap-knuffel.nl!

Over Ap-Knuffel.nl

Ap-knuffel.nl is een jong en dynamisch bedrijf actief in de verkoop via internet van knuffels en hobbeldieren.

Door de uitstekende inkoop kanalen van Ap-knuffel.nl, is het mogelijk om knuffels en hobbeldieren tegen zeer scherpe tarieven aan te bieden. Daardoor kunnen wij zonder aarzeling een goedkoopste prijsgarantie op al onze knuffels en hobbeldieren aanbieden. Wij verzenden snel; doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen. Al onze knuffels en hobbeldieren voldoen aan europese kwaliteits en veiligheids eisen. Al onze knuffels en hobbeldieren dragen het CE keurmerk. Vanuit ons distributiekanaal in Gelderland verzenden wij uw knuffels en hobbeldieren naar een desgewenst adres; u kunt echter ook tijdens onze openingsuren de bestelde knuffeldieren en/of hobbeldieren ophalen. Kies hiervoor tijdens het afrekenen voor afhalen van ons bedrijfsadres op het bestelformulier. In de regel kunt u tussen 1 - 5 werkdagen (afhankelijk van het bestelde artikel) uw bestelling afhalen. Wij bellen u zodra u het bestelde artikel kunt afhalen. Wij zijn aangesloten bij het q-shops webwinkel keurmerk. U kunt dus veilig online winkelen bij ons, aangezien wij dezelfde algemene voorwaarden hanteren als het webwinkel keurmerk.

Heeft u vragen over uw knuffel/hobbeldier bestelling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u professioneel te woord te staan voor al uw vragen betreffende teddyberen, hobbelpaarden en andere zaken gerelateerd aan knuffels.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure

Ap-knuffel.nl - de goedkoopste knuffel distributeur van Nederland!

Ap-knuffel.nl
onderdeel van AP Onderdelen B.V.
Nijverheidstraat 8
6914AD Herwen


T:  085-3030301


Verkoop: sales@Ap-knuffel.nl
Informatie: info@Ap-knuffel.nl

×

Digitale Factuur voor Nederlandse Consumenten Factuur

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Ap-knuffel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Ap-knuffel.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 400 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.